Energetische reiniging

 

Het energieveld van je lichaam is een spiegel van jezelf. Stress, spanning, gedachtes en emoties kunnen ervoor zorgen dat je veld ‘vervuild’ raakt en de energiestroom uit balans brengen.

In het Inca-sjamanisme is het gebruikelijk om het energieveld regelmatig vrij te maken van Hucha, zware energie. Hieronder valt alles wat je emotioneel en energetische meesleept en niet meer nodig hebt. Ook in Zhineng Qigong oefen je met het laten gaan van wat je niet meer nodig hebt.

Voor wie

De energetische reiniging is geschikt voor iedereen. De reiniging is geen vervanging van therapie. De energetische reiniging helpt je je energieveld vrij te maken, in therapie werk je aan bewustwording en persoonlijke groei en wordt de oorzaak aangepakt van psychologische en energetische problemen. 

Resultaat

Je ervaart innerlijke rust en ontspanning in het lichaam. Je energie stroomt weer vrij. Het hoofd is helder en je voelt je sterker geaard. Je voelt je vrij.

De sessie

De energetische reiniging duurt 20 minuten en begint met een reiniging met de ingewijde Inca-sjamanistische Hucha-stenen. Erna worden de chakra’s en het energieveld terug in balans gebracht, dit gebeurt op de behandeltafel, en is met kleding aan.

Tarief

De sessie van 30 minuten kost 46,50 euro. Hier vind je de voorwaarden en overige gegevens van Psychologenpraktijk Ardite.

Een reiniging inplannen

In de afsprakenagenda kun je zelf een sessie inplannen.

Back to Top