Energetische therapie

Helen met energie is eeuwenoud en van alle culturen. De behandeling herstelt het energieveld van het lichaam en laat je energie beter stromen. De sessie is een combinatie van energiewerk en Jungiaanse psychotherapie

Emoties, stress, en ziekte brengen je energieveld uit balans. Je voelt je onrustig, gespannen en niet lekker. Door het energieveld vrij te maken van oude pijn en emoties werk je aan je gezondheid en persoonlijke groei. Door bewust te zijn van deze processen werk je aan persoonlijke groei.

Voor wie

De behandeling is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen. En werkt positief op klachten in verband met hoogsensitiviteit, emotionele problemen, angst, spanning en stress, concentratieproblemen, burn out, energetische blokkades, spirituele ervaringen.

Resultaat

Je ervaart innerlijke rust en ontspanning in het lichaam. Het hoofd is helder en je voelt je sterker geaard. Bij volwassenen ontstaat inzicht in persoonlijke groei en bewustwording. Kinderen voelen zich vrij en in balans. In het dagelijks leven gaan de dingen gemakkelijker en helpen de inzichten je dichter bij je ‘ware zelf’ te komen.

De sessie

Energetische therapie gaat uit van tweewekelijkse sessies van 60 minuten, en gaat uit van minimaal 3 sessies. De behandeling werkt door in de weken tussen de sessies. Karina combineert in haar sessies energiewerk met de psychoanalyse van C.G. Jung.

Tarief

De sessie van 60 minuten kost 94,50 euro. Hier vind je de voorwaarden en overige gegevens van Psychologenpraktijk Ardite.

Ardite is onafhankelijk en onderhoudt geen afspraken met verzekeraars.

Een healing inplannen of kennismaken

Wil je weten wat energetische therapie voor jou kan betekenen en kennismaken met Karina? In de afsprakenagenda kun je zelf een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten en een sessie inplannen.

Back to Top