Inca-healing

Dona Marquesa, een Q’ero medicijnvrouw uit Peru, leerde Karina een krachtige Inca-sjamanistische healing op diep zielsniveau. De Inca-healing is een complete heling in diepe onbewuste lagen en wordt al eeuwenlang toegepast in Peru. 

De sessie

De Inca-healing start met een reiniging van zware energie met de Hoocha-stenen. Daarna worden de Chumpi-stenen, welke zijn verbonden met krachtdieren, op het lichaam gelegd. Je ligt tijdens de behandeling onder een  deken met je kleding aan. 

Tijdens de energetische reis kun je krachtdieren of personages ontmoeten die je wijsheid geven en antwoord op zielsvragen. Oude pijn vloeit weg, en verloren ziele-delen keren terug. Dit heet soulretrieval.

Met het aanvullen van de levensenergie eindigt de reis en tot slot worden beschermende energie-banden aangelegd.

Deze heling werkt op een subtiele manier sterk door in de maanden na de sessie. Voor verdere verdieping en persoonlijke groei is het aan te raden na 3 maanden een nieuwe sessie te plannen.

Voor wie

De behandeling werkt sterk bij: oude pijn, trauma, blokkades, onverklaarbare fysieke klachten, energetische- en ontwikkelingsvraagstukken en zieleproblemen. Bij diepgaande psychologische problemen wordt de behandeling gegeven als onderdeel van psychotherapie.

Tarief

De Inca-healing duurt ongeveer 120 minuten en kost 137,50 euro. Hier vind je de voorwaarden en overige gegevens van Psychologenpraktijk Ardite.

Ardite is onafhankelijk en onderhoudt geen afspraken met verzekeraars.

Een healing inplannen of kennismaken

Wil je weten wat de Inca-sjamanistische behandeling voor jou kan betekenen en kennismaken met Karina? In de afsprakenagenda kun je zelf een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten en een sessie inplannen.

Back to Top