Jungiaanse psychotherapie

Persoonlijke groei en ontwikkeling staan centraal in de psychoanalytische therapie van C.G. Jung. Ze gaat uit van een positief en holistisch mensbeeld waarin het werken met het onderbewuste een belangrijke plaats inneemt.

Ons onderbewuste bevat herinneringen aan pijnlijke ervaringen die als ze niet verwerkt worden, psychologische klachten veroorzaken zoals angst en depressie. Door deze oude pijn bewust te maken, en te transformeren verdwijnen de klachten.

Zo groeien we als mens en komen we dichter bij ons ‘ware zelf’. Droomanalyse en creatieve oefeningen zijn onderdeel van de therapie.

Voor wie

Psychotherapie is geschikt voor volwassenen en adolescenten met problemen als: burn out, relatieproblemen, angsten, depressie, autisme, en trauma. Tevens bij klachten in verband met hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en paranormale ervaringen. 

Resultaat

Oude pijn en trauma verdwijnen. Belemmerende gedachtes lossen op. Je zelfvertrouwen neemt toe en je voelt je in je kracht staan. Relaties verlopen beter, werk en carrière keuzes worden meer helder. Lichamelijk ontstaat er rust en balans. Je leert omgaan met je sensitieve, hoogbegaafde of paranormale gaven.

De sessie

Psychotherapie gaat uit van wekelijkse of twee-wekelijkse sessies van 60 minuten over een langere periode. 

Online sessies zijn mogelijk via het programma Zoom.

Tarief

De sessie van 60 minuten kost 94,50 euro. Lees hier de voorwaarden van de praktijk.

Ardite is onafhankelijke en onderhoudt geen afspraken met verzekeraars.

Sessie inplannen of kennismaken

Wil je weten wat psychotherapie voor jou kan betekenen en kennismaken met Karina? In de afsprakenagenda kun je zelf een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten en een sessie inplannen.

Back to Top