Tarot reading

Een tarot reading is een helderziend consult. De symbolische kaarten geven inzicht en laten zien waar jouw mogelijkheden liggen tot bewustwording en persoonlijke groei. Een kaartlegging geeft advies bij zowel grote levensthema’s als bij dagelijkse zaken.

Karina werkt al meer dan 20 jaar met de kaarten van de Rider-Waite Tarot (1910) en combineert deze met de krachtige kaarten van de Voyager tarot (1985). Het kiezen van de kaarten is een intuïtief proces wat uitgaat van het principe van synchroniciteit, betekenisvol toeval.

Voor wie

Mensen die meer inzicht willen krijgen in thema’s en vragen als : relaties, werk, persoonlijkheid, oude pijn, trauma, persoonlijke groei, liefde, opvoeding, verhuizing, studie, kracht en talent, en inzichten in jouw levenspad.

De sessie

Een Tarot reading start met het vaststellen van de vragen en thema’s en heeft als doel inzicht en advies te geven aan de vraagsteller. Het raadplegen van de tarot kan onderdeel zijn van een traject van persoonlijke groei en heling. In dit geval wordt een 3-maandelijkse sessie aangeraden.

Tarief

De Tarot reading duurt 60 minuten en kost 94,50 euro. Hier vind je de voorwaarden en overige gegevens van Psychologenpraktijk Ardite.

Ardite is onafhankelijk en onderhoudt geen afspraken met verzekeraars.

Een reading boeken

In de afsprakenagenda kun je zelf een sessie inplannen.

Back to Top