Qigong training

Qigong is een vorm van meditatie in beweging. Qigong is al eeuwenoud en onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM). Qi is levenskracht, de kracht die mensen laat groeien en bloemen laat bloeien. Gong betekent bewegen.

Uitgangspunt

De rustige en eenvoudige bewegingen van Qigong openen de meridianen en laten de energie vrij stromen. Het lichaam ontspant en de geest komt tot rust. Door dagelijks te oefenen ga je ontspannen de dag in en blijft de qi stromen.

Voor wie

Iedereen die zichzelf elke dag een cadeautje wil geven en meer ontspannen en gezonder in het leven wil staan.

Resultaat

Qigong versterkt het zelfhelend vermogen van je lichaam en je geest. Je zult merken dat je herstelt van oude pijnen en blessures, het immuunsysteem sterker wordt en psychologische klachten afnemen. Het lukt beter in het moment, in het nu te blijven, waardoor je minder last ervaart van stress en prikkels om je heen.

Groepstraining

Qigong is een cadeau aan jezelf. Maandelijks geeft Karina een inspirerende training waarin je nieuwe oefeningen leert en de bekende oefeningen herhaalt. Iedereen met en zonder ervaring is welkom.

Datum: zondag 8 april
Tijd: 9:30 – 12:00
Tarief: 35 euro
Inschrijven: via het contactformulier
Locatie: Vleugels, Elandstraat 77A, Den Haag

Lees hier de voorwaarden

Bedrijfstraining

Voor bedrijven maakt Karina een training op maat. De training kan gericht zijn op het voorkomen van rug- en nekklachten of ter bevordering van de concentratie en ontspanning.

Over Karina

In de jaren 90 startte Karina met mediteren, in 2002 volgde Qigong, T’ai Chi en Iaido. Sinds 2011 volgt ze jaarlijks training in Zhineng Qigong bij master Yuantong Liu, een direct leerling van dr. Pang Ming. In 2017 assisteerde Karina master Liu bij de zomerworkshop voor het Zhigong Instituut Nederland. Voor mensen met hoogsensitiviteit ontwikkelde Karina een speciale training op maat.

Inschrijven

Wil je meedoen aan een training, of informatie over bedrijfstraining? Verstuur hieronder een bericht of bel 06 45435899.

zhineng qigong china ci lell chi cang chi neng psychotherapy energetic energy therapy energy therapy healing spiritual high-sensitivity burn out young people adolescents psychologist inca shamanism q' eroded karina grijzen den haag china training online les webinar highsensitivity and zhineng qhinengheong depression anxiety emotional complaints relationship problems learning problems school absenteeism jungian psychoanalysis cg jung Translated with

“Maak het hoofd leeg van alle gedachten, laat het hart tot rust komen.” – Lao Tszu

“The art of life is the most distinguished and rarest of all the arts.” – C.G. Jung